Om oss

Guldkantens vision är att skapa arbetsdagar med glädje, generositet och sund effektivitet.

I alla uppdrag arbetar jag för ett berikande arbetsliv hos mina kunder där var och en använder sig av och fördjupar sina förmågor på ett hållbart sätt.Jag har min bas i Smedbäck utanför Åseda, i djupaste Småland. Med utgångspunkt därifrån arbetar jag över hela Sverige och internationellt.
Aktuella uppdrag är tex uppdrag som processledare för ledarutvecklingsgrupper inom Linnéuniversitetets Centrum för Ledarskap i Småland, som utvald konsult inom region Kronobergs satsning på konsultstöd för att utveckla regionens näringsliv - konsulttimmen.
Jag medverkar även som underkonsult i ledarskapscoaching i offentlig verksamhet hos Kommuncoacherna samt som en av coacherna hos Skolcoacherna i regeringsuppdraget "Samverkan för bästa skola" där skolverket genomför insatser och erbjuder stöd för att höja kvaliteten hos utvalda skolor. Syftet är att förbättra elevernas resultat och även öka likvärdigheten inom och mellan skolor i Sverige.

Vad som är guldkant för dig vet du bäst själv, därför arbetar vi alltid utifrån din situation och vad du väljer att lyfta fram.

Coachingen är kärnan i vår verksamhet, både individuellt och i grupp. Utöver det medverkar vi i utbildningar, håller föreläsningar och erbjuder konsulttjänster som spetskompetens, uppbackning och avlastning på olika nivåer i företag och organisationer.

DSC_9437.jpg

Jag själv, Lena Gustafsson  är fil.mag.psykologi samt ICF Professional Certified Coach (PCC), som även håller kurser och föredrag för inspiration och verksamhetsutveckling på en coachande grund

PCC_WEB.png
Licensed analyst

Licensed analyst

Som komplement använder jag mig av ett brett nätverk av underkonsulter för skräddarsyda uppdrag utifrån vilken kompetens som behövs.